onsdag 17 april 2013

Herrejäklar, vilket gött väder!!

Nu i veckan kom det post från Sverige! Tänk vad fantastiskt glad man kan bli av några tidningar! Jag och tjejerna fick lite roligt att läsa i solen. Tack mamma!
 
 
Ja, men vad är detta? Har vi flyttat UTOMLANDS eller?
Har jag hamnat på en SOLSEMESTER helt ovetandes?
Från vår jackor till bikini och sommar på några dagar. Helt otroligt!
Har haft 23 grader i skuggan här i några dagar. Vit som ett lakan och soltörstande slänger jag mig ut i solstolen med en bok och kopplar av.
Ingen solkräm fanns i mina tankar...bara sol, sol sol.
Jag glömde vettet inne. Brände mig såklart!
 
Men oavsett solbrännan så kan man inte vara annat än glad över värmen och imorgon ska det bli 27 grader varmt och jag ska till min nyvunna kompis i Linz. Vad ska vi göra...sitta i solen i bikini, äta kyckling och snacka en hel del, som vi kvinnor är bra på. Jag är GLAD!
 
 
Nova njuter av solen. Tror att hon tycket det är ganska skönt att vara hemma med mig från förskolan just nu! En gissning bara...
 
 
Nova är fortfarande hemma på grund av sina vattenkoppor och då har vi i dagarna tagit långa cykelturer tillsammans. Som tur är får hon fortfarande plats på cykelsadeln bakom, så vi har åkt på lite sightseeing och stannat vid olika lekplatser som vi hittade. På kvällen var det en nöjd Nova som sa: Vad kul vi har haft idag mamma. Kul att så enkla saker kan glädja både mor och dotter!
Här är Nova i sommarklänning och tänk att hon stosar omkring i det även fast det är bara April månad. Inte klokt!
 
 
Emina och jag har tränat cykling på tisdagkvällen. Så när Jimmy kom hem från jobbet frågade jag om hon ville springträna i skogen eller om vi skulle ta en cykeltur tillsammans.
Cykling blev valet till min glädje, och vi cyklade nästan en mil.
Oj, vad hon trampade på. Får barnen inte mjölksyra? Nä, bara mammor...
I alla fall detta är något vi ska fortsätta göra tillsammans. Kul!
 
Här är Emina med sparkcykeln på väg hem från förskolan.
 
 
 
Ja, även om vi har en liten trädgård så får vår megastora studsmatta plats. Här har både jag och barnen studsat en hel del. Barnen vill gärna leka en lek, där vi alla i tur och ordning ska hoppa hopp med rumpan. Jag är bara lite rädd att mina barn ska studsa iväg till grannen när jag sätter ner rumpan med ett duns...
 
 
Ja, man blir helt sjuk av att sitta i värmen och se poolen med  poolskyddet på. Vill verkligen ta bort skyddet och bada. Håller värmen i sig såhär så kanske man kan bada i Maj!
När vädret är såhär ångrar jag inte en sekund att vi flyttat hit! Jag undrar snarare om vi verkligen vill flytta hem efter alla år här! JA, jag är solfreek!
Hej svejs sol i fejs...