lördag 27 oktober 2012

Julklappar till barnen klara!

Hallå! Vart tog den här lördagen vägen? Känns som den rann iväg som vatten...



Det vart en sen frukost idag, vid 09.00 kom barnen och jag och satte oss till dukat bord. Jimmy hade tänt ljus och dukat fram  "ägghelgfrukosten". Härlig start på dagen!
Efter frukost åkte Jimmy och införskaffade bets och färg till vårt gamla köksbord som vi ska göra i ordning och ha med oss till Leonding. Lite vitt pigment ska i och sedan ska det lackas några gånger.

Sedan fick Jimmy ha en förmiddag tillsammans med barnen, samt förmiddagen tillsammans med både tvätt och diskmaskin. Själv åkte jag till Örebro för att köpa resten av barnens julklappar. Så nu är allt klart inför födelsedagar och jul. Känns så skönt att slippa allt sådant, när vi ändå har så mycket att göra framöver. I leksaksaffären var det 25% på precis alla leksaker, så jag tjänade en hel del på dagens inköp.

Förövrigt idag har den här lilla studsbollen dansat och hoppat en hel del i våran säng.























Den stora tjejen har gått på häftigt födelsedagsparty idag! Hade köpt en svart hårfärg som man skulle spreja i håret från 10 cm avstånd. Inget jag kan rekommendera. Skitfärg! Svart var den, visst, men det vart svart färg överallt! Trots att jag sprejade från betydligt mindre avstånd, så var det färg på spegeln, på handfatet, på tandborstarna, hela Eminas kropp etc. Sedan droppade färgen från håret en kvart innan den torka. Svor över detta en stund! Men trots detta fick jag en häxdotter till sist!



































Här är en bild på mig och nyklippta frissan!