måndag 5 november 2012

Tankar om flytten!

Emina har lekt med "sin kille" under höstlovet! Hon säger att hon är kär i honom och han är så snäll och fin. Jag frågade min stora "tjeja" om hennes kille vet om detta, varpå hon svarade
- JAAADÅ, jag sa att jag älskade honom!
OOOkej, och vad sa han då, frågade jag.
-Ja, han skratta och sprang sin väg, men mamma han verkar kär i mig med!

En liten kärleksfull flicka
























Hon verkar dock ta det med ro, att vi ska flytta och att hon inte får träffa honom så ofta.
-Mamma, jag träffar honom inte så ofta nu heller, och jag kan träffa honom på sommaren!
Tja, det låter ju bra!

Ja, det kommer inte vara lätt att flytta ifrån alla, men samtidigt så ger vi barnen möjlighet att se världen samt visa dem nya roliga platser. De kommer få nya kompisar som de förhoppningsvis kan ha hela livet, lära sig ett nytt språk och att utvecklas som människor. Vi som familj kommer även att ha mycket mera kvalitetstid, till att bara vara med varandra. Åka på utflykter, spela mera spel tillsammans, vandra, cykla, tälta, bila till Italien etc.
Detta eftersom vi inte har massa åtaganden i att fixa, trixa och renovera på ett hus hela tiden!
Ja, detta känns verkligen som ett helrätt beslut! Magkänslan säger att detta är rätt, och detta har alltid varit en stor DRÖM för mig och Jimmy! Tur att vi har likadana drömmar...

Men av någon konstig anledning när det är kväll och jag ser röran av flyttkartonger, möbler som ligger huller om buller så ifrågasätter jag beslutet: Gör vi verkligen rätt? Kommer vi att klara av detta?

Jamen, klart som sjutton att vi gör! Jag förstår att det är ju såhär med förändringar. Det skapar lite kaos,  stress och oro. Vi bryter ju som sagt upp tryggheten och slänger oss ut i ovissheten!

Dessa flaskor kommer pryda mina hyllor. Även om det inte är gott så är flaskorna så fina






















Ja om ca 20 dagar går flyttlasset och då får vi se hur vårt liv i Österrike kommer te sig! Bra såklart, eller vad säger ni? Jag hoppas på många besök från Sverige!