fredag 26 oktober 2012

Härlig dag!


Koooko, hallåååå, är det någon hemma? Så känner jag mig när jag vaknar på morgonen. Då har lilla tjejen varit inne 4-5 gånger och väckt mig. Mamma smörgås, mamma byt program, mamma ska du inte gå upp snart, mamma jag vill se "Karlsson på taket". (Vilket för övrigt rullar här varje dag) Går upp och är utan anledning, lättirriterad, lite småbutter och lagom trött. Går lite muttrande ut i köket. Men sedan är barnen som två glada lärkor och solen skiner och då kändes det väldigt härligt helt plötsligt! Vad ska jag vara småsur över?


Fast det är klart, innan jag har fått morgonens kopp tee och smörgås, så är jag inte riktigt mig själv. Helst vill jag ha lugn och ro. Men var hittar man det? Jo, genom att sticka nästan i morgontidningen och svara barnen mellan raderna! Ja, jo, javisst ungar...(Mamma hör inget, ser inget. Skoja bara så illa är det inte!) För övrigt så är detta mina favoritteer och de finns inte i Österrike. Så jag får hamstra innan flytten.


På kylskåpet sitter denna biljett och väntar på min man! Lite avis är jag! En lite parantes bara... förövrigt har barnen och jag varit och handlat både mat och födelsedagspresenter. Imorgon ska ju stora tjejen på party hos bästa vännen. Något som hon verkligen ser fram emot. Det är på kvällen också, vid den tiden hon brukar sova. Har hon observerat...lillskruttan!


På eftermiddagen pälsade jag och tjejerna på oss vinterjackorna och hade en underbar dag ute.Började som en vanlig promenad, förutom att jag hade en stor kamera dinglandes runt halsen i högsta hugg. Tänkte att jag måste ta lite bilder nu, när vi snart flyttar. Blir lite sentimental när jag går runt och plåtar och ser allt vackert som jag kommer att lämna snart!



Under promenaden kom vi till LÖÖÖVEN!! Mycket stoj och lek vart det. Tänk när man är liten och man kan njuta och ha så kul bland lite löv på marken. Det är underbart att se sina barn njuta så, då njuter jag!
Fick föresten superbra bilder på barnen idag, vilket var riktigt kul! Jag bara älskar att ta kort. Skulle gärna ha en bättre kamera! Här kommer några.









På kvällen tände vi en brasa och spelade lite "Unospel", vilket är riktigt kul att spela. Efter att barnen däckade i sängen vid 18.00 har Jimmy sprungit några kilometer på löpbandet. Väldigt bra att ha ett löpband såhär på hösten och vintern, när man knappt syns ute.

Själv har jag förberett lite paj, sallad och vin, till bara oss två. Man får passa på att ha lite mys på tu man hand när barnen är små och lägger sig så pass tidigt. Sedan är ju barnen uppe nästan lika länge som en själv, och då blir ju dem tillfällena inte så ofta.

Jo, idag han jag även klippa mig och jag vart riktigt nöjd. När jag kommer hem säger stora tjejen dock. Vad snabbt det gick mamma, skulle du inte klippa dig!

Ja god kväll alla vänner och alla som jag känner!