torsdag 11 oktober 2012

Nu på kvällskvisten har mina goda kvällsmackor och teet framför tv, ätits. Vad händer då? Jag får grym tandvärk igen! What?

Jag undrar bara, varför lagar tandläkaren tanden provisoriskt, för att jag sedan ska komma tillbaka om två veckor och ta bort fyllnaden, och sedan laga tanden på "riktigt".
Varför, varför, varför lagas inte tanden på riktigt på en gång?
Nu får jag ringa dit imorgon igen och säkerligen betala över 1000 spänn igen! Hmm..

Tandvärk och allt...här kommer lite bilder jag tagit på tjejerna!








Idag försöker jag koppla av lite medan barnen är på förskolan, och att börja blogga känns som både avkopplande och lyxigt att göra på dagtid. Jag har egentligen hundra saker att göra nu inför flytten men det tar vi en annan dag...

Ska iväg och laga en tand idag vilket jag är lite skraj inför. Har inte haft något hål i tanden sedan jag var liten. Det blir att blunda och kanske ha med mp3 spelaren så jag slipper höra borrljudet. uhh! Barnen ville följa med och hålla mamma i handen, vilket inte är så bra, till och med mamma får tårar hos tandläkaren. Tandläkaren är dum, får mamma att gråta, hit går vi aldrig mer! Eller nått. 

Idag ska vi även fixa lite nya pass till hela familjen. Jag trodde att vi kunde åka hem (till Sverige) på sommaren och fixa nya pass. Meeeen tydligen är det jättekrångligt att fixa nya pass eftersom vi då bor i Österrike och är skrivna där, men är svenska medborgare.
Jaha, då fixar vi passen nu och har ett problem mindre sen.

Idag ska min stora tös E börja i bollklubben. Hon längtar verkligen och jag tror det blir superbra, för tjejen har verkligen bollkänsla! Kul!





I morse var det frost, jag älskar hösten!