måndag 15 oktober 2012

Vaccinera hundarna

Efter att jag lämnat stora tjejen på förskoleklass tog jag och hämtade ut mitt nya körkort. Känns skönt att det är fixat.
Sedan åkte jag och Nova till veterinären i Örebro. Hundarna skulle vaccineras en andra gång inför flytten. Efter en halvtimmes väntan får jag komma in och då upptäcker de att vaccinet inte räcker till båda mina hundar. Jaha, det var ju bara att betala och återigen skriva upp sig på en tid. Jag borde fått rabatt eller kompensation för resan, tycker jag!

Idag har Emina haft en kompis hemma. Jag känner att både hon och vi får passa på att träffa våra vänner så mycket vi bara hinner och kan nu, för snart är det ju dags. Vem vet hur ofta man kommer träffa varandra sedan. Det är så många jag kommer att sakna när jag flyttar.

Idag ringde jag återigen min pappa och bad om hjälp med hundarna. På några minuter hade han cyklat hit, tog en promenad med hundarna, monterade sedan en sändare på min träningscykel och träffade barnbarnen lite. Min far hjälper mig med så otroligt mycket och jag är så tacksam för det! Hur ska det bli utan hans hjälp när jag flyttar? Klart det fungerar, men hans hjälp är så ovärderlig. Är barnen sjuka och Jimmy är borta på jobb då kan jag bara ringa och han hjälper mig. Tack pappa för allt du gör för oss!!



Idag rullade stora krokodiltårar ner för Eminas små söta kinder vid läggdags. Hon pratade om saker som andra barn gör på förskolan och kände sig väldigt ledsen. Det gör ont i mitt mamma hjärta när ens barn är så ledsen. Jag förstår hennes känslor, men känner mig lite rådlös.

Förövrigt här hemma på kvällskvisten så fortsätter vi med montering av möbler, ja eller rättare sagt Jimmy monterar. Själv tar jag kvällspromenaden med hundarna. Kan ju tyckas rätt skönt för mig, men idag ösregnar det ute.