lördag 13 oktober 2012


Idag som de flesta helgdagar, dukade vi fram det mesta till frukost, ägg, kaviar, bröd, pålägg, musli, jos, mjölk, gurka. Ja, det tar en stund att ta fram, men det är skönt när alla har tid att sitta vid bordet tillsammans.
På vardagarna sitter barnen framför tv:n och äter och vi vuxna äter var för sig vid olika tider. Så helgen är mysfrukost!




Efter frukosten idag har vi försökt att få ordning på lite saker inför flytten. Bland annat har vi köpt element till vardagsrummet som Jimmy har satt upp idag. Jag har kört tvätt efter tvätt. Så här ser det ut i vår vackra tvättstuga, ljuuuuvligt! 




Karln och jag passade på att träna idag. Jimmy har sprungit på löpbandet och jag har cyklat på testcykel. Det är så kul, men jag är orolig för mitt hjärta. Pulsklockan visar att mitt hjärta slår dubbla slag ibland, samt att det sticker iväg upp och ner, fast jag vilar. Kanske dags att kolla upp detta eller så oroar jag mig i onödan.






När vi flyttar till Österrike så har det nya huset inget skåp i köket att ha torrvaror i, så vi får ta med vårat vitrinskåp. Jag vill ju inte gärna stoppa in mjöl, pasta, ris och sockerpaket mm huller om buller i ett glasskåp, så idag har jag förberett och gjort lite fint med etiketter på burkarna och fint i skåpen. 








På eftermiddagen idag tog vi en tur till Gårdsjö och där vi fick sätta oss till dukat bord och trevligt sällskap. God paj serverades med sallad. Sedan tittades det på kort och barnen spelade lite spel och pusslade med farmor. Hurra för sådana lördagar.









Nu är det ett avsnitt med True Blood som väntar tillsammans med min älskling!