tisdag 30 oktober 2012

Jaaahopp, förstår inte alls hur vi ska hinna detta med flytten.  Känns som "uppdrag omöjligt." Jag har flera saker uppbokade varje dag, samt all packning som ska göras. Känner mig rätt stressad och det börjar verkligen gå upp för mig att vi ska flytta.
Att vi inte ska bo i vårt kära hus. Att jag ska lämna nära och kära. Lämna detta land och tryggheten vi har här!

Bild tagen av syrran, Patricia

































Idag har lilla Nova varit hos morfar och de har lekt i lekparken och haft skoj. Emina har lekt hos en kompis vilket gjorde att jag fick 3 timmar till att packa. Imorgon ska tjejerna hälsa på hos farfar medan jag åker till tandläkaren samt grejar här hemma. Måste köra på rätt bra nu, men jag får dåligt samvete att jag inte hinner med att göra saker med barnen, nu när de har höstlov och allt.

Flyttgubbarna kommer hit den 26 november och innan det, rättare sagt om 10 dagar, åker vi till Lanzarote. Det betyder att jag måste ha gjort i stort sett allt med flytten på tio dagar. För efteråt är det avskedskalas och barnens födelsedagar som ska firas, samt att vi ska flyttstäda hela huset. Känns lite crazy detta...

Vår vackra skog, bild tagen av Patricia



































I allafall, i veckan måste jag säga upp mig från jobbet, laga min tand, vaccinera barnen, handla apoteksproduker som alvedon. Hjälpa till på bollklubben, städa hela källaren, städa husvagnen, plocka ur och sortera städskåpet, hallskåpet och bastuutrymmet samt ta ner gardiner och sätta upp andra som kan sitta kvar i fönsterna när vi flyttar. Fixa en lapp om avskedsfest på förskoleklass. Sedan måste jag sortera en hel del kläder och packa min och barnens väskor inför utomlandssemestern.
Herregud, jag blir trött att bara skriva mina måsten!

Ja, det kommer att bli hektiskt en bra tid framöver. Efter att flyttfirman har packat allt som ska med så ska Jimmy och jag (utan barnen) bila ner till Österrike till vårt nya hus. Där ska vi under några dagar måla om barnrummen samt fixa lite saker i huset. Sedan tar vi emot möblerna och gör i ordning så mycket vi kan. Efter några dagars slit där borta, bilar vi tillbaka till Sverige. Därefter bilar Jimmy och min pappa ner igen, men denna gång ska våra hundar med. Jag får då flyga ner ensam med barnen.

Trots all jäkt så ser jag fram emot detta, hur mycket som helst! Jag längtar faktiskt fruktansvärt mycket tills flytten är klar och vi kan komma till ro i vårt nya hus, i vårt nya land! Det ska bli såååå spännande!


Bild från baksidan av huset i Österrike


Huset i Österrike