söndag 28 oktober 2012

Jag vart så glad idag!

Idag har jag packa en del leksaker i tjejernas rum och det är svårt att välja ut vad som ska med bland allt pyssel, nallar och småplock. Vi har inte så mycket plats i det nya huset, vilket är rätt skönt. Två lådor nallar kan man lämna kvar, liksom...






















Sedan har jag försökt hinna ifatt städningen här hemma. Kändes som toaletten höll på att gro igen, samt att husets golv var som en sandlåda av allt smuts. Barnens kläder och leksaker låg utspridda över hela huset, och då mest på golvet. Har försökt få in tankesättet: Plockar man fram, plockar man bort efter sig! Det verkar brista där...verkar mest stanna vid en tanke och inte fortgå i en handling.


(Emina har sprungit omkring och plåtat mig, och gnällt lite över att jag städar heeeeela tiden!)



































Jimmys pappa kom hit idag och hjälpte oss lite med att sätta dit foder runt dörrarna.
De är så lika de två. Speciellt när svärfar kommer hit med i stort sett likadana kläder, haha..





































































Mitt i allt jobb är vi lite lata och ingen av oss känner sig ha tid att laga någon mat, så idag vart det hämtmat. Riktigt gott var det.

















Mitt i allt städande och packande idag, kommer barnen in utifrån med en stoooor påse.
-Titta, titta mamma, vad vi har fått!
I påsen ligger det bullar!!! Underbara J åkte förbi med ca 200 bullar till oss. Hon hade bakat hela morgonen och sedan gav hon bullarna till oss! Jag vart så rörd så jag nästan började gråta. Tack underbara J !!!! Jag har tappat räkningen över hur många bullar jag tryckte i mig idag!























När jag ändå är inne på vad mina vänner har gjort, så vill jag visa vad jag fick av mina vänner, C och R i avskedspresent! Tänk att de ville ge något till mig, såååå snällt av er tjejer! Jag blev så obeskrivligt glad. Det hoppas jag att ni vet!





Nu på kvällen så såg stora tjejen månen och vart helt fascinerad. Vi var tvungna att ta kort såklart!

GODNATT!