torsdag 25 oktober 2012

Höstdag!


Vad gör man, när man själv och barnen är sjuka, men ändå orkar med lite. Jo,man  har en liten höstdag! Så idag har jag och barnen gått ut och gått med hundarna.(De andra sjukdagarna har vi fått hjälp, tack och lov). Då passade vi på att plocka lite höstlöv.




Det dåliga samvetet har knackat på ett tag. Det känns som jag inte har hunnit med att göra saker med barnen. Så idag har jag plockat fram papper och färg och det har kladdats en hel del på händerna, för att skapa lite fina höstträd. Dessa ska sedan ramas in och sättas upp i det nya huset!


Barnen har ju fått klänningar, kvastar och svart hårfärg så idag har det sprungits omkring här hemma med kvastar. Har försökt att få barnen att ta det lite lugnt, så att de blir friska. Men de vet nog inte vad ordet "LUGNT" innebär... Här är Novas fina klänning.



Själv har jag unnat mig både coca-cola och choklad idag, och jag har upptäckt MÖRK CHOKLAD! Tack vare pappas fru, Anna- Lena. Det bjöds på mörk choklad med chili sist vi hälsade på, och det var riktigt gott! Så nu försöker jag intala mig att jag kan äta det mitt i veckan, sådär ibland! Hehe...




Sedan kom det lite snö idag. Ja säkerligen hos en del andra med ;)
Här iallafall dansades det: "Jiiiiihuu, snart är det juldansen", "Nu är vintern här, "vinterdansen" och en del hurra, hurra nu kan vi åka pulka!!!! Tills dumma mamma klämmer ur sig att  -Snön kommer inte att ligga kvar! -Dumma mamma!

När barnen lagt sig idag har Jimmy gått ut i garaget och målat lite foder till dörrarna. Har ju lite saker att göra klart på huset, innan flytten. Själv har jag rensat i mitt nattduksbord. Rätt så mycket skräp, papper och småmynt och gud vet allt jag hade där. Inget jag vill plocka med i flytten direkt.

Sedan har jag skrivit en lista över vad vi ska göra varje dag, fram tills vi flyttar. Vart trött bara att skriva listan. Nu sitter den på kylskåpet!(Jag som egentligen inte vill ha massa papper på kylen) Men vad gör det, när hela huset ändå ser ut som en flyttzon just nu!
Ja, och nu är det mina goda knäckebrödsmackor med tee som väntar. Min vardagsgoda kvällsmat!