onsdag 24 oktober 2012

Förkylningstider!

Idag börjar jag känna livet i mig igen! Har varit som fastgrodd vid soffan och sett det ena tv programmet efter det andra, läst halva min gamla hög av inredningstidningar och inte orkat med någonting annat än att glo. Idag har jag dock orkat ta på mig annat än pyjamasen, men har ändå varit inne hela denna vackra höstdag. Öppnade dörren 5 sekunder, fick lite luft, japp det fick räcka!

På eftermiddagen fick jag lite: - Jag måste ta och göra något syndrom, så jag har packat ner alla de påslakan och lakan i kartonger som ska med i flytten, samt huserat bland barnens gosedjur och dockor. Vad ska stanna och vad ska med. Upptäckte då att dockorna var fruktansvärt skitiga så de fick ta sig ett bad.


Efter att barnen har varit magsjuka och förkylda och jag dunderförkyld så har vi missat en hel del denna vecka. Barnens vaccination mot TBE, Novas fotografering på förskolan, Emina missade "minis", min tandläkartid för lagning, samt att Emina inte kan gå på den roliga minibollklubben imorgon, för hon har hostat idag. 

Nu på kvällen hade Jimmy köpt goda cibattabröd, så jag satte mig ner och blogga med en riktigt god kvällsmacka, istället för mina vanliga, (dock inte att förakta) knäckebrödsmackor. 



JAHA, NU VAR DET DAGS IGEN!!!!
Jimmy ropa nyss: KATARINA KOM FORT!
Jag springer upp till stora tjejen. Däruppe badar stora tjejen i spyor, spyor i håret, på händerna, på fötterna, i sängen, på tjocka bäddmadrassen och på nallen. Duscha och tvätta och bädda!! Uahh...vad jobbigt! Stackars barn!




Jaha, såhär har det varit här idag. Godkväll!